Ziua când îți pui implanturi Fast and Fixed poate fi cea mai frumoasă din viața ta, fără exagerare! (P)

[ad_1]

Tratamentul cu implanturi dentare este colacul de salvare pentru foarte mulți pacienți, care din diverse motive au rămas fără dinți, zâmbetul, încrederea de sine, relațiile și sănătatea fiind afectate direct în astfel de situații. Cu toate acestea, un procent ridicat dintre cei ce se prezentau la cabinetul stomatologic mai avea o dorință: înlocuirea dinților lipsă în cel mai scurt timp posibil!

După cum se știe, inserarea clasică presupune o perioadă de osteointegrare de până la 6 luni, în care pacientul se simte stânjenit din cauza aspectului inestetic. În ciuda rezultatelor bune de care se bucură sistemul tradițional, inconvenientele acestuia i-au determinat pe mulți să amâne luarea unei decizii. Vestea excelentă este că evoluția implantologiei a dus la lansarea unor noi sisteme inovative, prin care în doar 24 de ore poți beneficia de o dantură fixă completă, fără a mai suporta disconfortul legat de aspect. Astfel, tratamentul Fast and Fixed reprezintă, în prezent, cel mai performant set de intervenții de reabilitare dentară!

Mai repede de atât nu se poate!

În numai o singură zi, visul de a avea un zâmbet impecabil îți poate fi îndeplinit! Viața ta se va schimba la 180 de grade odată cu inserarea acestor implanturi, pofta de a trăi din plin fiecare clipă și de a recupera din evenimentele ratate fiind de neoprit. Nu va mai trebui să îți ascunzi zâmbetul sau să refuzi o invitație specială din cauza danturii, totul revenind pe un făgaș normal, în care vei savura alături de cei dragi clipe minunate.

Ți-ai imaginat vreodată cum va fi ziua în care te vei privi din nou în oglindă, iar reflexia ta

îți va arăta cel mai șarmant și cuceritor zâmbet al tău? Tehnicile revoluționare, materialele moderne și medicamentele super eficiente pot rezolva acum cazuri din cele mai complexe, putând pleca acasă după o singură ședință cu o dantură impecabilă. Ca într-un film cu happy end, al cărui protagonist ești chiar tu, vei da startul unei noi povești în care implanturile Fast and Fixed îți vor fi alături întreaga viața.

Când să apelezi la acest tratament?

Sistemul modern de implanturi Fast and Fixed, dezvoltat de liderul mondial în soluții de înlocuire imediată a danturii, cu experiență de peste 40 de ani în acest domeniu, este recomandat dacă te afli în una din situațiile următoare:

  • Ești pe cale să îți pierzi dinții naturali;
  • Nu mai ai niciun dinte;
  • Porți proteză;
  • Suferi de boala parodontală.

Care sunt beneficiile unice ale acestui sistem de implanturi?

Fast and Fixed vine cu un pachet de beneficii unice pentru pacienții care au rămas fără dinți! Spre deosebire de tratamentul clasic care constă în inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare arcadă, acest sistem folosește un număr mai mic de dispozitive dentare, inserând doar 4 în mandibulă și 6 în maxilar.

Acest lucru determină și efectuarea unui număr mult mai mic de incizii. De asemenea, prin intermediul designului unic se evită intervențiile de adiție de os și sinus lift, folosindu-se porțiunile de os dur de pe arcada dentară și evitându-se în același timp zonele anatomice cu nervi sau zonele învecinate sensibile, precum sinusul maxilar.

Cum ar fi ca anul acesta să îți recapeți zâmbetul cu ajutorul implanturilor Fast and Fixed? Fă primul pas și stabilește o consultație cu medicul implantolog! Viața ta se poate schimba radical chiar din acel moment!

Fast and Fixed

Articolul Ziua când îți pui implanturi Fast and Fixed poate fi cea mai frumoasă din viața ta, fără exagerare! (P) apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link

Related Post