Mesajul premierului de Ziua Internationala a Varstnicilor: „Parinti, bunici sau strabunici, ei ne-au calauzit pe drumul vietii”

[ad_1]

„Bᴀ̆ᴛʀᴀ̂ɴᴇᴛ̧ᴇᴀ ɴᴜ ᴀʀᴇ ᴅᴇ-ᴀ ғᴀᴄᴇ ᴄᴜ ʀᴇɢʀᴇᴛᴜʟ. Eᴀ ᴀʀᴇ ᴅᴇ-ᴀ ғᴀᴄᴇ ᴄᴜ ᴍᴜʟᴛ̧ᴜᴍɪʀᴇᴀ ᴄᴀ̆ ʟᴀ̆sᴀ̆ᴍ ɪ̂ɴ ᴜʀᴍᴀ ɴᴏᴀsᴛʀᴀ̆ ᴄᴇᴠᴀ ʙɪɴᴇ ғᴀ̆ᴄᴜᴛ.” Thomas Carlyle

În fiecare an, pe 1 octombrie, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice – o dovadă sinceră de respect şi preţuire, pe care naţiunile lumii o datorează persoanelor vârsnice.

„Întreaga lume își sărbătorește astăzi seniorii și este firesc să le transmitem acestor generații gândurile noastre bune și respectul. Părinți, bunici sau străbunici, ei ne-au călăuzit pe drumul vieții.

Înțelepciunea și experiența lor de viață înseamnă plus-valoare pentru întreaga societate, pentru generațiile care vin din urmă și care cu siguranță vor duce mai departe exemplul prețios al celor care astăzi sunt la vârsta senectuții.

În România, problemele seniorilor sunt în atenția Guvernului și ne preocupă să găsim acele soluții prin care să readucem echilibrul necesar în sistemul de pensii, astfel încât trecerea de la viața activă la anii de pensie să nu mai însemne o scădere abruptă a nivelului de trai.

Obiectivele noastre sunt clare în această direcție și am adoptat deja o serie de pachete de măsuri ținând cont și de posibilitățile care au fost până acum la îndemâna Guvernului.

Îi asigur pe vârstnicii din România de întregul meu respect pentru ceea ce au făcut de-a lungul vieții pentru societate și le mulțumesc.

Le urez sănătate și ani mulți în care să ne onoreze cu experiența și înțelepciunea lor și să se bucure de aprecierea generațiilor mai tinere”, a  scris azi premierul pe contul său de socializare.

 Foto: Jeno Major- actor la Teatrul GONG din Sibiu

Articolul Mesajul premierului de Ziua Internationala a Varstnicilor: „Parinti, bunici sau strabunici, ei ne-au calauzit pe drumul vietii” apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Related Post