Gătește cu OFYR – cel mai spectaculos grătar cu plită din lume!

De la bun început noi, oamenii, am fost ființe sociale. Strămoșii noștri stăteau lângă o vatra foc gradina gătind sau spunând povești. Astăzi există nenumărate moduri de comunicare: ne plimbăm cu telefoane smart care ne permite să scriem sau să vorbim cu oameni de oriunde în lume. Dar când ne simțim cu adevărat conectați unul cu celălalt? De obicei, aceste momente apar în jurul mâncării bune și a focului.

OFYR este conceput pentru aceste momente de conectare. Crearea inițială a fost alimentată de dorința fondatorului de a transforma gătitul în aer liber dintr-o activitate solitară într-una comună. Conceptul a fost introdus pentru prima dată în Olanda și este acum vândut în peste 80 de țări. Sprijinit de o echipă de designeri creativi, fondatorul a adăugat o gamă de mobilier de exterior, ustensile și accesorii de înaltă calitate, făcând din OFYR nu doar un produs, ci un concept complet de stil de viață în aer liber.

OFYR este mai mult decât un grătar pe lemne cu plită! Creeat în 2015 de către Hans Goossens, grătarul OFYR a devenit popular grație designului modern și inovator, care integrează o plită în mijlocul grătarului, ceea ce le permite utilizatorilor să gătească o varietate de alimente în același timp.

Ideea pentru OFYR a apărut dintr-un concept vechi de mai peste 2000 de ani, în care oamenii găteau mâncarea pe un gratar cu plita tip disc din piatră plată și rotativ. Hans Goossens a dorit să aducă acest concept la nivelul secolului 21, folosind oțelul inoxidabil și tehnologia modernă, combinate cu frumusețea și utilitatea într-un singur produs pentru grătarul de exterior.

Grătarele pe lemne cu plită OFYR sunt un tip de grătar de exterior care utilizează lemnul ca sursă de energie pentru gătit și au o formă circulară sau ovală, cu o suprafață plană în centrul căreia se află o plită din oțel inoxidabil, fiind utilizate în grădini, parcuri și restaurante, unde oamenii se adună în jurul unui foc de lemn pentru a găti și a socializa.

Ce determină interesul pentru conceptul OFYR? Îl atribuim simplității sale unice, multifuncționalității și designului inedit, care împreună creează un mod complet nou de a găti și de a te distra în aer liber. Versatilitatea acestui model este demonstrată prin varietatea largă de rețetele diferite pe care le puteți pregăti, unind pe toți în jurul focului în toate cele patru anotimpuri.

Și nu numai fanii designului și mâncărurilor grozave sunt cei care iubesc OFYR. Bucătarii profesioniști din restaurante și hoteluri folosesc aceste unități de gătit pentru a-și transforma spațiile exterioare și pentru a oferi oaspeților o experiență culinară de neegalat. De asemenea, bucătarii adoră versatilitatea sa pentru utilizarea în activități de catering pentru evenimente și show cooking. OFYR apare frecvent la evenimente, de la adunări mici la întruniri foarte mari, cum ar fi festivaluri gastronomie sau evenimente corporate.

OFYR a devenit popular datorită designului său inovator și a capacității sale de a găti o varietate de alimente, de la carne, pește sau legume. În plus, aceste grătare sunt durabile și ușor de curățat, făcându-le ideale pentru utilizarea în aer liber în orice condiții meteo. Tocmai de aceea, www.pefoc.ro este printre puținele locuri de unde poți comanda în România, acest concept unic de grătar pe lemne cu plită, dar și alte modele de grătare, șeminee sau modele de soba exterior, la prețuri care variază în funcție de dimensiunile dorite și de accesorile de care aveți nevoie pentru a vă ușura gătitul în aer liber.

Related Post