De ce ustensile ai nevoie pentru a face unghii cu gel

Unghiile te reprezintă și sunt o formă de a-ți exprima caracterul și gustul. Fie că lucrezi la birou, unde este foarte important să fii elegantă, fie că este vorba despre un alt domeniu, mâinile îngrijite ne fac să ne simțim mai bine și totodată să atragem atenția într-un mod plăcut. Dacă îți dorești un rezultat frumos și de durată, alege manichiura cu gel.

În principiu, acest tip de manichiură rezistă până la 4 săptămâni. Se întrețin ușor și timp de o lună te vei bucura de toate aprecierile celorlalți cu privire la mâinile tale. Specialiștii (sau nail artiștii) folosesc câteva obiecte pentru a reuși să construiască unghiile cu gel la care ai visat. În acest articol vom cateva recomandari de ustensile pentru unghii de care ai nevoie:

  1. Lampa UV

Fără această importantă unealtă, gelul pentru unghii nu s-ar mai putea întări. Aceasta grăbește procesul și reduce timpul de așteptare de la 50-60 de minute, până la doar 4-5 minute. Vei avea parte de un strat rezistent care se va usca foarte rapid. Manichiura ta va fi gata într-un timp foarte scurt. Indiferent de stilul pe care îl dorești ca și nail art, lampa va ajuta tehnicianul să îți ofere o manichiură impecabilă și rezistentă.

2. Forfecute

Acestea trebuie să fie de o bună calitate, iar asta se poate dobândi doar prin produse profesionale. Se folosesc pentru o tăiere precisă și curată a unghiilor cu gel. Fie că se dorește scurtarea sau modelarea unghiilor, forfecutele ajută la acest pas fără de care nu există manichiură.

3. Pushere

Pusherele sunt utilizate pentru a împinge ușor și eficient cuticulele, pentru o manichiură curată și bine îngrijită. Fabricate din materiale rezistente și durabile, acestea ar trebui să ofere rezultate bune pe termen îndelungat.

4. Clește

Există diverse tipuri de clești, precum ar fi pentru tăierea unghiilor, curățare, sculptare, perforare sau chiar modelare. Fiecare are rolul său important și depinzând de manichiura pe care doriți să o aveți, acestea trebuie utilizate corespunzător.

5. Tipsuri

Tipsurile trebuie alese după mărime pentru a fi conforme cu lățimea unghiilor cu gel. Produsul pentru construcție se aplică pe tipsuri și mai apoi se presează până se simte faptul că a fost fixat

6. Pile / Buffere

Aceste ustensile se pot utiliza atât pe unghiile naturale, cât și pe cele artificiale, precum manichiura cu gel sau acryl. Ca și în cazul oricărui obiect folosit în unghiile cu gel, trebuie să știm faptul că anumite pile sunt de o calitate superioară față de altele, fapt care se poate diferenția chiar printr-o durabilitate de două ori mai mare. Cele mai bune pile și buffere sunt rezistente la dezinfectare, iar durabilitatea constă în spuma de la bază, conform acestui site.

7. Sabloane pentru constructie

Sabloanele sunt elemente esențiale atunci când se dorește o construcție pe bază de gel, însă trebuie ținut cont de formă și duritate pentru o manichiură impecabilă. Pentru unghiile stiletto sau slim, se folosesc sabloanele flexibile. Cele din plastic se pot utiliza pentru manichiuri simple, pentru obținerea unei lungimi mari și a unui apex proeminent.

Related Post