Turneul Final de Minivolei Feminin U13, organizat de ACS LIFEGAMES București

București, 24 mai 2024 – Asociația Club Sportiv (ACS) LIFEGAMES București este onorată să organizeze, pentru a doua oară consecutiv, Turneul Final AMVB de Minivolei U13 feminin din cadrul Campionatului Asociației Municipale de Volei București.

Competiția, destinată sportivelor cu vârsta sub 13 ani, se va desfășura în acest weekend, în sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 116, situată pe strada Gura Ialomiței, nr. 20, sectorul 3, București și va reuni cele mai bune echipe de volei feminin de la categoria de vârstă U13, oferind meciuri și spectacole sportive deosebite și momente pline de emoție.

Turneul va avea loc pe parcursul a două zile, sâmbătă, 1 iunie, și duminică, 2 iunie, cu participarea celor mai bune șase echipe calificate în urma desfășurării turneelor din grupe și, implicit, din clasament (CSS 5 A București; CS Chitila; ACS LIFEGAMES București – locul 3 în clasamentul final AMVB 2023; LPS Mircea Eliade – locul 6 în clasamentul final AMVB 2023; CSM București A – campioana AMVB 2023; ACS Lumina Wolves Sports București – locul 5 în clasamentul final AMVB 2023).

Pe parcursul a două zile pline de adrenalină, echipele vor lupta pentru titlul de campioană municipală, împărțite în două grupe, după cum urmează:

 • Grupa 1: CSS 5 A București, CS Chitila, ACS LIFEGAMES București
 • Grupa 2: LPS Mircea Eliade, CSM București A, ACS Lumina Wolves Sports București.

Pentru a întreține atmosfera în pauzele dintre meciuri, organizatorii au pregătit și câteva momente speciale în compania majoretelor de la formația Contrapunct, corului de copii și tineret Cor cu Dor și trupei SuperChill.

Intrarea la eveniment este gratuită. La final, sportivii vor primi cupe, medalii, tricouri, diplome, dulciuri, etc. Organizatorii vor oferi micutilor spectator surprise dulci in limita stocului disponibil.

Toate partidele vor fi transmise pe canalul de Youtube  LifeGames Volei (LifeGames Volei), iar pe pagina Asociației Municipale de Volei București (AMV București) vor fi transmise cele două finale și festivitatea de premiere.

Programul competiției:

Sâmbătă, 1 iunie:  atmosfera va fi electrizantă cu meciurile din faza grupelor, unde se vor decide finalistele.

Grupa 1:

 • Ora 09:00: CSS 5 A vs. CS Chitila
 • Ora 10:30: CSS 5 A vs. ACS LIFEGAMES București
 • Ora 12:00: ACS LIFEGAMES București vs. CS Chitila

Grupa 2:

 • Ora 13:30: LPS Mircea Eliade vs. CSM București A
 • Ora 15:00: LPS Mircea Eliade vs. ACS Lumina Wolves Sports București
 • Ora 16:30: ACS Lumina Wolves Sports București vs. CSM București

Duminică, 2 iunie: se vor desfășura meciurile pentru semifinale și finală, urmate de festivitatea de premiere.

 • Ora 09:00: Semifinala 1 / 1G1 – 2G2
 • Ora 10:30: Semifinala 2 / 2G1 – 1G2
 • Ora 12:00: Finala 5-6 / Loc 3, Grupa 1 – Loc 3, Grupa 2
 • Ora 13:30: Finala 3-4 / Pierzatoare Semifinala 1 cu Pierzatoare Semifinala 2
 • Ora 15:00: Finala 1-2 / Castigatoarea Semifinala 1 cu Castigatoarea Semifinala 2
 • Ora 16:30: Festivitatea de încheiere și premierea tuturor echipelor participante

Vă invităm la eveniment pentru a susține, în calitate de suporteri sau parteneri, echipele participante la Turneul Final AMVB de Minivolei Feminin U13 și pentru a vă bucura de meciuri de excepție!

Turneul Final AMVB de Minivolei Feminin U13 este organizat cu sprijinul unor parteneri importanți, printre care:

 • Parteneri principali ai turneului: Asociația Municipală de Volei București; Noark Electric România; Cadou Inedit; AQUA Carpatica;  Ac Rad Medical SRL; Bostanaria.ro;  Black Tech Group SRL; Succes Grup Advertoriale SEO.
 • Parteneri: Vopseaua OSKAR; Vopseaua Danke; Mateo Tour; Exim – Banca Românească; Federația Națională a Părinților – EDUPART; Mommy HAI; Afisaje LED; PERLA’S SERVICE MANAGEMENT SRL, Asociatia Kinetobebe; Salina Flori de soare, Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti, DWF, POM-BAR, SUBWAY Romania si Zola Food International; Orkla Foods Romania, EVENT STUFF.

Despre ACS LIFEGAMES București: ACS LIFEGAMES București este un club sportiv cu o tradiție de peste 8 ani în promovarea voleiului în rândul copiilor și tinerilor. Clubul pune accent pe o pregătire de calitate, oferind copiilor posibilitatea de a se dezvolta armonios, atât din punct de vedere fizic, cât și mental, prin intermediul sportului. ACS LIFEGAMES București participă activ la competiții municipale și naționale, obținând rezultate frumoase, care confirmă profesionalismul și dăruirea echipei de antrenori.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați ACS LifeGames Volei, e-mail: contact@lifegamesvolei.ro, telefon: +40 0755 121 001 (Ștefan Tolbaru).

Related Post