InstructorulTau din Brasov inaugureaza un centru de formare profesionala pentru soferi profesionisti cu o gama larga de atestate

 Centrul de formare profesionala InstructorulTau din Brasov dechide un nou centru de instruire, specializat in pregatirea soferilor profesionisti. InstructorulTau este dedicat sa ofere o educatie de inalta calitate si sa formeze soferi competenti si responsabili, in conformitate cu standardele nationale si internationale.

InstructorulTau este un centru de formare profesionala de top, care se mandreste cu un corp de lectori calificati si experimentati, precum si o varietate mare de atestate profesionale Brasov. Acestia isi dedica timpul si efortul pentru a asigura ca fiecare cursant dobandeste cunostintele si abilitatile necesare pentru a deveni un sofer profesionist de succes. Centrul ofera o gama larga de resurse de invatare, precum si vehicule moderne si bine intretinute pentru a asigura o experienta de invatare optima.

Atestate profesionale oferite de InstructorulTau

Centrul de formare profesionala InstructorulTau ofera cursuri pentru obtinerea urmatoarelor atestate:

CPI marfa (Certificat de Calificare Profesionala Initiala pentru transportul de marfuri)

Cursul pentru CPI marfa pregateste soferii pentru a deveni profesionisti in transportul de marfuri. Acesta ofera o intelegere cuprinzatoare a regulilor si reglementarilor privind transportul de marfuri si abordeaza aspecte precum siguranta rutiera, economia de combustibil si respectarea legislatiei in vigoare.

CPC marfa (Certificat de Calificare Profesionala Continua pentru transportul de marfuri)

CPC marfa este destinat soferilor profesionisti de transport marfa care doresc sa-si mentina si sa-si actualizeze competentele.

CPI persoane (Certificat de Calificare Profesionala  Initiala pentru transportul de persoane)

Cursul pentru CPI persoane pregateste soferii pentru a deveni profesionisti in transportul de persoane, inclusiv transportul in comun. Acesta acopera aspecte precum siguranta pasagerilor, comunicarea eficienta cu clientii si respectarea reglementarilor specifice acestui domeniu.

CPC persoane (Certificat de Pregatire Continua pentru transportul de persoane)

CPC persoane este destinat soferilor profesionisti de transport persoane care doresc sa-si mentina si sa-si imbunatateasca competentele.

ADR (Transportul de marfuri periculoase)

Cursul ADR pregateste soferii pentru transportul de marfuri periculoase, cum ar fi substante chimice, materiale explozive si radioactive. Acesta ofera cunostinte si competente esentiale in manipularea si transportul acestor marfuri in conformitate cu reglementarile nationale si internationale.

Agabaritice (Transportul de marfuri de dimensiuni si greutati mari)

Cursul pentru transportul de marfuri agabaritice pregateste soferii pentru a transporta marfuri de dimensiuni si greutati mari, cum ar fi utilaje grele, structuri metalice si alte elemente de constructie. Acest curs abordeaza aspecte precum planificarea rutelor, utilizarea echipamentelor speciale si respectarea legislatiei in domeniu.

Taxi si regim de inchiriere (Formare pentru soferi de taxi si vehicule in regim de inchiriere)

Cursul pentru soferi de taxi si vehicule in regim de inchiriere este conceput pentru a pregati soferii sa ofere servicii de transport de inalta calitate pentru pasageri. Acesta acopera subiecte precum relatia cu clientii, siguranta si confortul pasagerilor, precum si aspecte legate de administrarea afacerii.

Vehicule avariate (Formare pentru soferi specializati in transportul vehiculelor avariate)

Cursul pentru transportul vehiculelor avariate pregateste soferii pentru a deveni specialisti in remorcarea si transportul vehiculelor avariate sau defecte. Acesta acopera subiecte precum manipularea si remorcarea vehiculelor, siguranta pe drum si comunicarea eficienta cu clientii si autoritatile.

Troleibuz (Formare pentru soferi de troleibuze in transportul public)

Cursul pentru soferi de troleibuze este conceput pentru a pregati soferii sa opereze in siguranta si eficient troleibuze in transportul public. Acesta ofera cunostinte si competente esentiale in operarea si intretinerea troleibuzelor, precum si in gestionarea interactiunii cu pasagerii si respectarea reglementarilor specifice transportului public.

De ce sa alegi InstructorulTau pentru calificarea profesionala?

  • Mediu de invatare sigur si conformitate cu reglementarile. InstructorulTau se angajeaza sa mentina un mediu de invatare sigur si sa respecte toate protocoalele si reglementarile de sanatate si siguranta in vigoare. Aceasta inseamna ca toti instructorii si cursantii sunt instruiti si informati cu privire la masurile de prevenire a accidentelor si la procedurile de urgenta.
  • Lectori profesionisti, cu o vasta experienta;
  • Inscriere simpla, preturi transparente si asistenta in tot ceea ce tine de pasii birocratici.

Prin oferirea acestor cursuri de calificare pentru soferi in diverse domenii, centrul de formare profesionala InstructorulTau din Brasov contribuie la cresterea numarului de soferi profesionisti, competenti si responsabili pe soselele Romaniei. Angajamentul sau fata de educatia de inalta calitate si respectarea stricta a reglementarilor in vigoare asigura ca soferii instruiti aici vor fi capabili sa raspunda cerintelor si provocarilor industriei de transport.

Related Post