Românii adevărați își montează soba sau șemineul doar cu profesioniștii sibieni de la PEFOC

Afacere care s-a născut la Sibiu din pasiune nemărginită pentru șeminee sigure și de calitate superioară, PEFOC este o companie 100% autohtonă, care se mândrește cu o experiență de peste 20 de ani în industria șemineelor și soluțiilor alternative de încălzire din România.

Toți clienții au acces la produse și accesorii de calitate premium, recunoscute la nivel european, grație parteneriatelor cu unii dintre cei mai respectați producători din domeniul termic. Așadar, în gama noastră nu veți putea găsi nici măcar o soba de calitate îndoielnică, importată din China sau engros.

Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pefoc!”, rețeta noastră de succes se bazează pe o relație onestă cu clienții noștri și transparență totală începând de la vânzare și până la etapele de proiectare, producție și montaj. Toate acestea reprezintă garanția noastră pentru livrarea de produse și accesorii ce corespund din toate punctele de vedere, celor mai pretențioase cerințe.

Pe site-ul oficial www.pefoc.ro, punem la dispoziția clienților interesați de șeminee performante sau de coșuri profesionale de fum, o secțiune “blog”, unde veți putea descoperi informații utile și articole practice, însoțite de tutoriale video cu explicații și detalii tehnice, astfel încât dumneavoastră să fiți perfect informați, înainte de o potențială achiziție.

Tot aici, veți avea acces la review-uri și teste comparative între produse sau tipuri de produse, care scot în evidență avantajele sau dezavantajele în funcție de solicitările și specificul fiecărui proiect în parte, materiale video explicative, dar și testimoniale mai puțin fericite, lecții din care putem învăța cu toții, precum mărturia unui proprietar al unei case arse din cauza că, în locul unui cos de fum ceramic premium, a apelat la o soluție de calitate îndoielnică, montată fără ajutor specializat.

Personalul se adaptează întotdeauna la nevoile tuturor clienților, identificând cele mai potrivite soluții, în funcție de bugetul și condițiile de care dispun. Sfaturile sunt variate, cuprinzând și indicații cu privire la o bună exploatare și utilizare a produselor, întreținere și mentenanță. Nu se urmărește în mod special doar vânzarea de dragul profitului, ci se urmărește personalizarea și adaptarea ofertei, în funcție de ce e important și nevoile specifice ale clientului final.

Un alt aspect prin care am încercat mereu să ne diferențiem de concurență, derivă din calitatea superioară și importanța pe care o acordăm serviciului de asistență clienți. Agenții noștri sunt atent pregătiți să ofere clienților, consultanță tehnică de calitate și cele mai utile sfaturi în vederea lucrărilor de construcție, montaj sau racordare, în mod complet gratuit. Credem că acest aspect este decisiv în procesul de vânzare, prin care ne dorim să informăm clientul cât mai clar și onest, asupra importanței, riscurilor și responsabilităților care vin la pachet cu decizia de a monta un semineu pe lemne.

Pentru noi este vital feedback-ul primit de la clienți. La fel de importantă este și menținerea unei relații bune cu aceștia, atât anterior achiziției, cât și mai ales, după achiziționarea produsului sau al serviciului prestat. În cadrul echipei PEFOC va fi mereu încurajată relația umană! Veți descoperi că în spatele telefonului nu se află o centrală telefonică sau un robot care să vă întâmpine cu răspunsuri prestabilite, ci se află o persoană calificată și gata să vă fie de real ajutor cu informații complete despre tot ceea ce trebuie să știți în materie de soluții de încălzire premium.

Related Post